Avrupa kupalarına kimler katılacak?

UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından men etmesinin ardından Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne hangi takımların gideceği merakla beklenmeye başlandı.Beşiktaş ve Fenerbahçe yapacağı itirazlardan sonuç alamaması halind

Avrupa kupalarına kimler katılacak?


UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından men etmesinin ardından Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne hangi takımların gideceği merakla beklenmeye başlandı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe yapacağı itirazlardan sonuç alamaması halinde Avrupa kupalarından Türkiye'yi siyah-beyazlılar ve sarı-lacivertlilerin ardından başka kulüpler temsil edecek.

Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'nin cezalarının kesinleşmesi halinde Bursaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa, Avrupa kupalarına katılacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu 4. sırada bitiren Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Ligi 5. sırada bitiren Kayserispor ile sezonu 6. sırada noktalayan Kasımpaşa ise UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor