Avni Aker'e FİFA'dan görücü geldi

 FIFA yetkilileri, Türkiye'de 7 şehirde düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası öncesi turnuvaya ev sahipliği yapacak şehirlerden Trabzon Avni Aker  Stadyumu'nda tetkik ve incelemelerde bulundu.FIFA yetkilileri, TFF çalışanlarından oluşan Yerel Organizasy

Avni Aker'e FİFA'dan görücü geldi

 FIFA yetkilileri, Türkiye'de 7 şehirde düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası öncesi turnuvaya ev sahipliği yapacak şehirlerden Trabzon Avni Aker  Stadyumu'nda tetkik ve incelemelerde bulundu.

FIFA yetkilileri, TFF çalışanlarından oluşan Yerel Organizasyon Komitesi eşliğinde stadyumda bugün (05.12.2012  Çarşamba) sabah saat 09.00 da Trabzon incelemelerde bulundu.

FİFA heyetinin Avni Aker’deki incelemelerin ardından turnuva hakkında medyaya bilgi verildi. Basın toplantısına  Trabzon valisi Recep Kızılcık ile Trabzon Belediye Başkanı ve Trabzonspor’dan bir yönetici katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler