Avni Aker'de sakatlık var

Trabzonspor'un Mili file bekçisi Tolga Zengin, bordo mavili ekibin Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği mücadelede talihsiz bir sakatlık yaşadı. Karşılaşmada dakikalar 7'yi gösterdiğinde yan topa çıktıktan sonra yere kontrolsüz düşen deneyimli

Avni Aker'de sakatlık var

Trabzonspor'un Mili file bekçisi Tolga Zengin, bordo mavili ekibin Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği mücadelede talihsiz bir sakatlık yaşadı.

 
Karşılaşmada dakikalar 7'yi gösterdiğinde yan topa çıktıktan sonra yere kontrolsüz düşen deneyimli kaleci, sol omzunu tutarak yerde kaldı.
 
Sağlık görevlilerinin tedavisine rağmen oyundan çıkmak istemeyen Tolga, daha sonra Şenol Güneş tarafından oyundan alındı.
Tolga'nın yerine 10. dakikada Onur Recep Kıvrak kaleye geçerken Milli eldivenin sağlık durumunun yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak
 
Bu arada Tolga'nın oyundan çıkması ile birlikte Halil Altıntop kaptanlık pazubandını taktı.
Tolga tedavisiin ardından yeniden Avni Aker'e gelerek maçı izlemeye başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor