Avni Aker'de kural ihlali

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Trabzonspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelirken; kırmızı siyahlı kulüp 6 yabancı kuralını ihlal etti.61. ve 65. dakikalar arasında 7 yabancıyla karşılaşmayı sürdüren Gaziantepspor kural ihlali yaptı.Gaziantepspor

Avni Aker'de kural ihlali

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Trabzonspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelirken; kırmızı siyahlı kulüp 6 yabancı kuralını ihlal etti.

61. ve 65. dakikalar arasında 7 yabancıyla karşılaşmayı sürdüren Gaziantepspor kural ihlali yaptı.

Gaziantepspor'un yabancı futbolcularından Karcemarskas, Ivan de Souza, Dany Nounkeu, Gilles Binya, Marek Sapara ve Ivelin Popov; Trabzonspor karşısına ilk 11'de sahaya çıktı.

Mücadelenin 61. dakikasında Cenk Tosun'un yerine İsmael Sosa dahil oldu ve Avni Aker'de Gaziantespor 7 yabancı ile oynamaya başladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman, 65. dakikada Popov'un yerine Turgut Doğan Şahin'i oyuna aldı ve yabancı sayısı 6'ya düştü.

Gaziantepspor 4 dakika 7 yabancı ile oynadı.

 

ŞİMDİ NE OLACAK?
Bir takımın, kurallar gereği sahada 6 yabancı ile mücadele etmesi gerektiği için Gaziantepspor maçı kazansa da hükmen mağlup sayılacaktı.

TFF'nin bu maçla ilgili olarak bordo mavili ekibi 4-0 hükmen galip sayması bekleniyor. Mücadelede atılan goller ve görülen kartlar geçerli olacak.

vrdf.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor