Avni Aker'de bayram yaşanacak

Yönetim, geçtiğimiz sezona oranla rövanş maçının biletlerine zam yapmış ve fiyatlarını 20 ila 750 TL arasında belirlemişti. Taraftarlar bu duruma büyük tepki gösterseler de biletler kısa sürede tükendi. Bu sezon takımlarını ilk kez Derry City maçında izle

Avni Aker'de bayram yaşanacak

Yönetim, geçtiğimiz sezona oranla rövanş maçının biletlerine zam yapmış ve fiyatlarını 20 ila 750 TL arasında belirlemişti. Taraftarlar bu duruma büyük tepki gösterseler de biletler kısa sürede tükendi. Bu sezon takımlarını ilk kez Derry City maçında izleyen Bordo-Mavililer, yarın bayramın ilk günü olmasına rağmen Dinamo Minsk karşılaşmasında stadı tamamen dolduracak. Taraftarlar, Minsk maçı için birçok pankart ve afiş hazırladı. Sezona fırtına gibi giren ve ilk maçta deplasmanda 1-0 kazanarak önemli bir avantaj sağlayan Trabzonspor, yarın akşam arkasında müthiş bir tribün desteğiyle sahaya çıkacak. Mustafa Akçay da öğrencilerini, “Taraftarlarımız bayramda bizim yanımızda olacak. Sizden, onların bu desteğine layık olacak bir futbol ve skor bekliyorum” diyerek motive ediyor. Hüseyin Avni Aker Stadı, Trabzonspor’un alacağı bir galibiyetle çifte bayram yaşamak için tamamen hazır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor