| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 29 Kasım 2013 09:10

Avni Aker'de bayrak krizi çözüldü!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 19 Eylül'de deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Apollon Limassol maçında bayrak krizi yaşanmıştı.Kıbrıs Rum Kesimi takımının yetkilileri stattaki bayrak direklerine Türk bayrağı asmamış, asılan Trabzonspor bay

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 19 Eylül'de deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Apollon Limassol maçında bayrak krizi yaşanmıştı.

Kıbrıs Rum Kesimi takımının yetkilileri stattaki bayrak direklerine Türk bayrağı asmamış, asılan Trabzonspor bayrağı ise bir süre sonra taraftarlar tarafından indirilmişti. Trabzonspor yönetimi de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan maçta stada Kıbrıs Rum Kesimi bayrağı asmayarak tepkisini ortaya koydu.

Ancak UEFA'nın eşitlik ilkesi gereği stada Türk bayrağı da asılamayınca kulüp yönetimi stada giren tüm taraftarlara Türk bayrağı dağıtarak, bayrak sorununu çözdü. Statta Trabzonspor ve Apollon Limassol kulüplerinin bayrağı ise bayrak direğine asıldı.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!