Avni Aker Trabzonspor'a kalsın

  A. Aker,Yavuz Selim Sahası,19 Mayıs Spor Salonu ve lojmanların bulunduğu 50 bin metrekarelik alana 3 emsalden 150 bin metrekare kapalı inşaat yapılması için TOKİ sessiz ve derinden düğmeye bastıSESSİZ VE DERİNDEN İŞLEM TAMAM(!)Akçaabat  Fatih Stadı’nın

Avni Aker Trabzonspor'a kalsın

 

 

A. Aker,Yavuz Selim Sahası,19 Mayıs Spor Salonu ve lojmanların bulunduğu 50 bin metrekarelik alana 3 emsalden 150 bin metrekare kapalı inşaat yapılması için TOKİ sessiz ve derinden düğmeye bastı

SESSİZ VE DERİNDEN İŞLEM TAMAM(!)

Akçaabat  Fatih Stadı’nın 14 bin metrekarelik alanı, ‘3 emsalden’ yasal süre içinde askıda kaldı. Hiç kimsenin  itiraz da olmayınca Fatih stadı Villa yapımı için resmen imara açıldı.

Sıra Trabzon’un futbol mabedine geldi. A.Aker Stadı ile birlikte Yavuz Selim Sahası,19 Mayıs Spor Salonu ve lojmanların bulunduğu alanın da imara açılması için düğmeye basıldı. Jeolojik etütler çalışmaları tamamlanıp, zeminin 3 emsal inşaata uygun olduğu belirtilerek TOKİ Başkanlığı’na bildirildi.

AVNİ AKER'EDE 3 EMSAL ŞOKU

TOKİ Başkanlığı da harekete geçti. Önümüzdeki günlerde kendine ulaşan raporlar ışığında imar planını işleyerek bir nüshasını bilgilendirmek için Trabzon Belediyesi’ne, bir nüshasını da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderecek. A.Aker ve bölgesi tıpkı Akçaabat’ta olduğu gibi önümüzdeki günlerde 3 emsalden imara açılacak. Bunun anlamı; tarihten bu yana Trabzon Futbolu’nun kalbinin attığı Avni Aker ve çevresine dev konutların dikilecek olması.

TRABZON'DA STÖ’LER DERİN UYKUDA(!)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul için sürekli uyarıda bulunduğu ‘3 emsal fazla’ uyarısının Trabzon’da devreye sokulması son derece düşündürmeye başladı. En acısı ise Trabzon’da sivil toplum örgütlerinin duyarsızlığı. Başta TUMOK olmak üzere, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası’nın yaşanan gelişmeler karşısında bihaber bekliyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor