| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 30 Temmuz 2007 12:00

Avni Aker Sitesinde Protesto

Otelul Galati hüsranı yüzünden yönetime tepkili olan bordo - mavili taraftarların internet sitelerinden, "avniaker.net" ilginç bir protesto eylemi yaptı.Sitenin açılış sayfası bir dakika süreyle karartılırken, Başkan Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Do

Otelul Galati hüsranı yüzünden yönetime tepkili olan bordo - mavili taraftarların internet sitelerinden, "avniaker.net" ilginç bir protesto eylemi yaptı.

Sitenin açılış sayfası bir dakika süreyle karartılırken, Başkan Nuri Albayrak, Teknik Direktör Ziya Doğan ve Yattara'ya sert tepki gösterildi.

Taraftar forumlarında da yönetim kurulu ve teknik heyet istifaya davet edildi. Öte yandan dün dinlenen Trabzonspor sabah yapacağı idmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.


Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!