Avni Aker boş kaldı

Trabzonspor’un bu sezon Avrupa Ligi’ndeki maçlarında Hüseyin Avni Aker Stadı büyük oranda dolmuştu. Ancak ligde alınan kötü sonuçların da etkisiyle Karabükspor maçına ilgi düşük oldu. 21 bin kişilik statta dün akşam yaklaşık 12 bin taraftar vardı. Bordo-

Avni Aker boş kaldı

Trabzonspor’un bu sezon Avrupa Ligi’ndeki maçlarında Hüseyin Avni Aker Stadı büyük oranda dolmuştu. Ancak ligde alınan kötü sonuçların da etkisiyle Karabükspor maçına ilgi düşük oldu. 21 bin kişilik statta dün akşam yaklaşık 12 bin taraftar vardı. Bordo- Mavililer, maçtan önce takıma ve futbolculara destek tezahüratları yaptı. Geçtiğimiz sezon Fırtına’yı çalıştıran, Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da unutulmadı. Kafkas, kendisine gösterilen ilgiye, tribünleri selamlayarak karşılık verdi. Bordo-Mavililer’in maç içerisinde de takıma olan desteği devam etti. Henrique’nin golüyle artan coşku, son düdüğe kadar sürdü. Taraftarlar 1-0’lık galibiyet sonra büyük bir mutlulukla stattan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler