Avcı'dan tartışılacak savunma!

BU CEVAP ÇOK TARTIŞILIRA Milli Takımımız 2014 Brezilya yolunda 6 maç sonunda şansını mucizelere bırakmış durumda... Bunda birçok saha içi ve saha dışı etken olduğu gibi milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı’nın da rolü büyük. Hafta sonu Kadir Has Üni

Avcı'dan tartışılacak savunma!

BU CEVAP ÇOK TARTIŞILIR
A Milli Takımımız 2014 Brezilya yolunda 6 maç sonunda şansını mucizelere bırakmış durumda... Bunda birçok saha içi ve saha dışı etken olduğu gibi milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı’nın da rolü büyük. Hafta sonu Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi’nin Spor İletişimi Sertifika Programı’nın mezuniyet törenine konuk olarak katılan teknik direktör Abdullah Avcı, “İbrahim Toraman neden milli takıma çağrılmıyor” sorusuna çok tartışılacak bir cevap verdi.

SEMİH’LE 3 SANTİM FARK VAR
Avcı, “Beşiktaş, ligde Mersin ile birlikte en çok gol yiyen takım. Toraman, ne Hiddink ne Terim döneminde de milli takıma çağrılmadı. Macaristan maçında Macar forvetlerin beline bile gelemezdi” diye konuştu. İşin ilginci; Avcı’nın boyu kısa olduğu için almadığı İbrahim Toraman ile Semih Kaya arasındaki boy farkı sadece 3 cm. Ve Macarlar’dan golü yerden yedik. Ayrıca İbrahim Toraman’la kalitelerini kıyaslamıyoruz ancak defans oyuncularının sadece boylarının önemli olmadığını da Puyol ve Cannavaro örneklerinden anlayabiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler