Avcı gitti, av bitmedi!

Lige çıktığı günden bu yana Beşiktaş'ın adeta kabusu olan İBB Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından da yine Siyah Beyazlılardan puan çalmayı başardı. Beşiktaş 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve maç 1-1 sona erd

Avcı gitti, av bitmedi!

Lige çıktığı günden bu yana Beşiktaş'ın adeta kabusu olan İBB Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından da yine Siyah Beyazlılardan puan çalmayı başardı. Beşiktaş 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Beşiktaş-İBB maçının ilk yarısı karşılıı ataklarla geçerken iki takım da bulduğu gole fırsatlarını değerlendirmedi.

İkinci yarıya ise baskılı başlayan taraf Beşiktaş'tı. Siyah Beyazlılar İBB kalesinde önemli tehlikeler yaratırken, aradığı golü de 71. dakikada Mustafa Pektemek ile buldu. Genç futbolcu kornerden gelen topa ayak koydu ve takımını bu zorlu maçta 1-0 öne geçirdi.

Maçın kalan bölümleri ise İBB'nin hakimiyeti ile geçti. İstanbul BŞB Beşiktaş kaelsinde önemli bir baskı kurdu ve bu sonucunda da aradığı beraberlik golünü 87. dakikada Tevfik Köse kaydetti.

Son dakikaları büyük bir heyecan içinde geçen maçta başka gol olmayınca maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 28'e, İBB ise 23'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor