Avcı gidiyor işte 3 aday isim

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in şifresini verdiği Milli Takım’daki değişimde Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman isimleri öne çıkıyor.Avcı ve ekibi yakın zamanda görevden alınacak. Demirören bu konuda, “Avcı benden önce göreve geldi. Keşke Abd

Avcı gidiyor işte 3 aday isim

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in şifresini verdiği Milli Takım’daki değişimde Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman isimleri öne çıkıyor.

Avcı ve ekibi yakın zamanda görevden alınacak. Demirören bu konuda, “Avcı benden önce göreve geldi. Keşke Abdullah Avcı’ya hepimiz sabır göstersek. Milli Takım’ın durumu belli. Brezilya’ya gidersek, ancak şansa gideriz” dedi.

AYRILIK ÇOK YAKIN

Aslında görevden alma dün verilmiş bir karar değil. Federasyonu bu kararı almaya iten nedenler çok:

U-20 Milli Takımı’nın Dünya Kupası’ndaki başarısızlığı. Akdeniz Oyunları’ndaki dağınık görünüm.

Yurt dışındaki yapılanmanın hayata geçirilememesi. Üst üste alınan yenilgiler. Avcı’nın göreve gelmesinde rol oynayan isimlerin de desteğini çekmesi.

Bu gerekçelerden sonra federasyon yeni bir teknik adam arayışını gündemine taşıdı. Ama henüz kimseyle konuşulmadı. Avcı ile Dünya Kupası eleme maçlarının bitiminden sonra  kısa bir zaman içinde da ayrılacak.

Milli Takım için 3 isim öne çıkıyor.

Bunlar, Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman.

Şenol GÜNEŞ: Türk Milli Takımı ile 2002 yılında kazandığı Dünya Üçüncülüğü onun en büyük avantajı.

Mustafa DENİZLİ : Karizması, liderliği ön planda. Tecrübesi ile Türk futbolunu yeniden yapılandıracağına inanılıyor.

Aykut Kocaman : Gençliği, kararlılığı onu ön plana çıkaran özelliklerinden. Fenerbahçe’de büyük tecrübe kazandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor