Avcı Almanya'da av peşinde!

Türk futbolcularını seyretmek için Almanya'ya giden Abdullah Avcı, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya gitti.20-24 Ocak tarihlerinde bu ü

Avcı Almanya'da av peşinde!

Türk futbolcularını seyretmek için Almanya'ya giden Abdullah Avcı, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya gitti.

20-24 Ocak tarihlerinde bu ülkede olacak olan Abdullah Avcı'ya, yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut ile TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas eşlik etti.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla kurmaylarıyla birlikte Almanya'ya giden Abdullah Avcı Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Avcı, "Almanya'da A milli takım düzeyindeki Türk futbolcularını seyretmek için gidiyorum.

Onlarla diyalog kurmak ve onları takip etmek için gidiyoruz. Almanya'da yaşayan Türk futbolcuları var bizi tercih edene saygı duyuyoruz etmeyeni anlayışla karşılıyoruz.

Ufak yaş grubundaki futbolcuları takip ediyoruz. Zaman içerisinde performansları nereye doğru seyredecek göreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler