Attığı her golde bir ünlü ölüyor!

"Curse of Ramsey" (Ramsey'in Laneti) diye adlandırılan ilginç tesadüflere göre, 2008 yılında Londra ekibine transfer olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Arsenal forması altında son 2 yılda attığı her golün ardından bir ünlü hayatını kaybediyor.Ramsey'

Attığı her golde bir ünlü ölüyor!

"Curse of Ramsey" (Ramsey'in Laneti) diye adlandırılan ilginç tesadüflere göre, 2008 yılında Londra ekibine transfer olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Arsenal forması altında son 2 yılda attığı her golün ardından bir ünlü hayatını kaybediyor.

Ramsey'in attığı 4 gol ve hayatını kaybeden ünlüler şöyle;

*Tarih 1 Mayıs 2011: Ramsey Arsenal-Manchester United maçındaki tek golü attı ve ertesi gün El Kaide'nin eski lideri Usame Bin Laden öldü.

*Tarih 2 Ekim 2011: Genç yıldız ezeli rakipleri Tottenham ile yaptıkları maçta da bir takımının tek golünü kaydetti. Üç gün sonra Steve Jobs öldü.

*Tarih 19 Ekim 2011: Galli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmada yine takımının tek golünü attı ve ertesi gün Libya'nın devrik lideri Kaddafi öldürüldü.

*Ve son olarak 11 Şubat 2012 tarihinde, Arsenal'in deplasmanda Sunderland’i 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü kaydetti. Aynı günün akşamı dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston hayatını kaybetti.

BACAĞI KIRILDI YÜZLERCE KİŞİ ÖLDÜ

Ayrıca, 22 yaşındaki oyuncunun 27 Şubat 2010'da Stoke City ile oynanan ve Arsenal'in 2-1 kazandığı maçta ayağı iki yerinden kırıldığında ise aynı gün Şili'de 8.8 büyüklüğünde deprem ve Tsunami meydana gelmişti. Bu depremde de yüzlerce kişi hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler