Atmaca'da transfer arayışları

 Yeşil mavili ekibin transfer komitesi üyesi Muharrem Kasap Konyaspor kalecisi Pavelek ile ilgilendiklerini ifade ederek, "Kalemizi sağlama almak istiyoruz, Pavelek Rize’yi de iyi bilen kulübümüzü de tanıyan iyi bir kaleci, kendisine ulaşmaya çalışıyoruz.

Atmaca'da transfer arayışları

 

Yeşil mavili ekibin transfer komitesi üyesi Muharrem Kasap Konyaspor kalecisi Pavelek ile ilgilendiklerini ifade ederek, "Kalemizi sağlama almak istiyoruz, Pavelek Rize’yi de iyi bilen kulübümüzü de tanıyan iyi bir kaleci, kendisine ulaşmaya çalışıyoruz. Kendisinin Bank Asya Ligi'nde değil Süper Lig'de oynamak istediğini duyduk, kendisine ulaşıp ikna etmeye çalışacağız. Transfer bedeli bize uygun ve bu kaleciyi renklerimize katmak istiyoruz” dedi.

İyi bir savunma ve iyi bir kaleci almak istediklerini söyleyen Kasap “ 3 takımın ceza alma durumu var ve İnter Toto şansımız artıyor. Bu nedenle iyi bir ekip kurmak istiyoruz. Şu ana kadar her hangi bir futbolcu ile anlaşmaya varmadık, anlaşmaya vardığımızda ilk olarak Rize basını duyacaktır. Araştırmalarımız ve transfer çalışmalarımız devam ediyor. Alacağımız oyuncu sayısı belli “ dedi.

               

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler