Atmaca, Erzurum'da güç depoluyor

    Bank Asya 1. Ligi’nin güçlü ekiplerinden olan ve hedefini yeni sezon öncesinde şampiyonluk olarak belirleyen Çaykur Rizespor, Erzurum kampını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Xanadu Oteli’nde konaklayan ve kros idmanlarını Palandöken Kayak Merkezi’nde ya

Atmaca, Erzurum'da güç depoluyor

 

 

 

 

Bank Asya 1. Ligi’nin güçlü ekiplerinden olan ve hedefini yeni sezon öncesinde şampiyonluk olarak belirleyen Çaykur Rizespor, Erzurum kampını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Xanadu Oteli’nde konaklayan ve kros idmanlarını Palandöken Kayak Merkezi’nde yapan Karadeniz’in güçlü temsilcilerinden Çaykur Rizespor, dün yine saha çalışmasını Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda yaptı.

Teknik Patron Ergin Korukır ile yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde istasyon ağırlıklı bir çalışma yapan Yeşil-mavililer, idmanın son bölümünde ise gol çalışması yaptı. Gruplar halinde Teknik Patron Korukır yönetiminde çalışan futbolcular, sağ ve sol kanattan yapılan ortalara vurarak, gol atmaya çalıştılar. Rizeli oyuncuların gol çalışmasındaki isabetli vuruşları ve güzel orta yapan futbolcular teknik heyetten alkış aldı. Bank Asya 1. Ligi’nde bu sezon misafir olmayı ve Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Rize temsilcisi bugün de çalışmalarını aynı sahada yapacak.

 

baklava.jpg

       

ÇELİK’TEN BAKLAVA JESTİ

Çaykur Rizespor’un Erzurum’da kamp yapmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, yeşil-mavili takımın idmanını ziyaret etti. Antrenmanın son bölümünü izleyen Çelik, idman bitiminde futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti. Genç Kaymakam Yüksel Çelik, “Yakutiye Kaymakamlığı olarak ilçemiz sınırları içindeki Atatürk Üniversitesi Stadı’nda kamp yapan Çaykur Rizespor’u ziyaret ettik. Çalışmalarını izledik, kendilerinin kamp yeri olarak Erzurum’u seçmesinden dolayı bir hayli mutlu olduk” dedi.

 

baklava-2.jpg

 

KAYMAKAM ÇELİK DİĞER TAKIMLARIDA ÇAĞIRDI

Kaymakam Çelik “Kampı ziyaret ederek kendilerine baklava ikram ederek, tatlı bir ‘Hoş geldiniz’ dedik. Çaykur Rizespor’a şimdiden Bank Asya 1. Ligi’nde başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Çelik, tüm takım adına baklava dilimini Teknik Direktör Engin Korukor’a ikram etti. Rize’nin tecrübeli hocası Korukır, “Erzurum’da büyük bir ilgi ile karşılaştık, bu bizi mutlu etti. Kaymakam beye de jestinden dolayı futbolcularım ve Çaykur Rizespor camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler