Atmaca Bolu’ya uçtu

 Yeşil-Mavililerin Teknik Direktörü Engin Korukır Bolu kampında, günde çift idman şeklinde devam edeceklerini söyledi.Ç.Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, bugün (19 Temmuz) itibariyle idmanlara başladıklarını söyleyerek, “Artık kamp sonuna kadar gün

Atmaca Bolu’ya uçtu

 Yeşil-Mavililerin Teknik Direktörü Engin Korukır Bolu kampında, günde çift idman şeklinde devam edeceklerini söyledi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, bugün (19 Temmuz) itibariyle idmanlara başladıklarını söyleyerek, “Artık kamp sonuna kadar günde çift idmanlarla enerji depolayacağız. 20 günlük kampımızda takımı daha iyi tanıma şansı bulacağız ve eksiklerimizi ona göre gidereceğiz” dedi

 

 

engin_korukir.jpeg

 

 

 

BİKOKO YANLIŞ YAPTI

Tecrübeli teknik adam Korukır bir yabancı futbolcu istediğini söyleyerek, “Bikoko yanlış yaptı. Bu oyuncu en iyi sezonunu Rize’de geçirdi ve Rize’de parladı. 18 gol atması onu şımarttı.  18 gol atıp takımı şampiyon etmedikten sonra pek anlamı olmuyor, ona bakarsan Burak Yılmaz’da 33 gol attı. Ancak Trabzonspor şampiyon olamadı. Bikoko Rizespor’a yanlış yaptı. Ondan daha iyisini bulacağız” diye konuştu.

 

 

SEZER VE ERKAN’DAN HABER BEKLİYORUZ

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Sezer ve Erkan’ın durumunun belirlenmesini beklediklerini söyleyerek, “Beşiktaş’ın kampı sonrası bu oyuncuların durumu netleşecek, her iki oyuncu için gerek yönetim, gerekse ben görüşmelerimi yapıyorum. İki oyuncunun durumunun netleşmesi ile transferlerimize devam edeceğiz, şu anda 4 eksiğimiz görülüyor” dedi.

 

              

BOŞA ÇIKACAK FUTBOLCULAR VAR

Kamp dönemlerinde boşa çıkacak oyuncular olacağını söyleyen Teknik Direktör Engin Korukır, “Acele etmiyoruz. süreci bekliyoruz. Elbette görüştüğümüz ve izlediğimiz oyuncular var. Bikoko’nun yerine mutlaka bir yabancı alacağız. Transfer komitemiz bunun arayışını sürdürüyor. Stoper, ön libero arayışımız kampların bitmesi ile belli olacak. 4 oyuncu takıma takviye edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

                

FİKSTÜRÜ BEKLİYORUZ

Ligin başlama tarihinin henüz belli olmadığını söyleyen Korukır, “Yarın (20 Temmuz Cuma) fikstür çekilecek, benim şahsi düşüncem 25-26 Ağustos’ta bizim lig başlar. Benim arzum zor takımlarla başlamak. Zor takımlarla başladığında ligin zorluğunu daha iyi futbolcular görür, kolay ile başlarsan rehavet girer, inşallah zor takımlarla lige başlarız. Rizespor olarak her takıma karşı hazırlıklı olacağız” dedi.

 

 

OYNAYACAĞIMIZ 4 TAKIM BELLİ

20 günlük kamp süresince kendilerine teklifte bulunan 4 takımı belirlendiğini söyleyen tecrübeli hoca Korukır, ”Azerbaycan’ın Bakü ve Karabağ takımları teklifte bulundu, bu iki takım ile maç yapacağız, ayrıca Gürcistan milli takımının ve Kartalspor’un teklifi var. Sırası ile bu takımlarla maçlar yapacağız. Bolu’da kampta olan çok takım var, kamp süresince bunları değerlendireceğiz” dedi.

 

 

SAĞLIK KONTRÖLÜ YAPILACAK

27 Temmuz’ da bir günlüğüne futbolcuların yeniden sağlık kontrolünden geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Engin Korukır, “Futbolcularımız ikinci sağlık kontrolünden geçecekler, kamp döneminde sağlık sorunları çıkabilir, şu an Onur’ un hafif bir sakatlığı var, tüm oyuncularımız 27 Temmuz’da İstanbul da sağlık kontrolünden geçecek” diye sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor