Atletizm Şampiyonası Trabzon’da başladı

 Akçaabat ilçesinin Söğütlü beldesindeki atletizm pistinde başlayan şampiyonanın açılışına Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutan Vekili Albay Turgay Aras, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, öğretmenler

Atletizm Şampiyonası Trabzon’da başladı

 

Akçaabat ilçesinin Söğütlü beldesindeki atletizm pistinde başlayan şampiyonanın açılışına Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutan Vekili Albay Turgay Aras, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, öğretmenler ve dereceye giren öğrenciler hazır bulundu.
 
Türkiye’nin dört bir köşesinden Trabzon’a atletizm yarışması için gelen öğrencilerin Gençlik haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Vali Kızılcık “Geleceğinizin geleceğimiz olduğunu düşünüyorum. Bugün Liseli gençler arasındaki Atletizm Türkiye birinciliği yarışmasını gerçekleştirmek üzere için buraya geldiniz. Yaklaşık 500 sporcu ile 16 bayan 16 erkek lise takımları burada yarışacaksınız. Aynı zamanda yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 33 sporcumuz da sizlerle yarışacak. Burada dereceye giren sporcularımız 22 Haziran’da Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler” dedi.
 
Açılış töreninden sonra program Akçaabat Horon Ekibi’nin gösterileri ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor