Atletico Madrid'e Ronaldo yetti

 İspanya'da; Barcelona ile kıyasıya şampiyonlak yarışı yapan Real Madrid, başkent derbisinde Atletico Madrid'i Ronaldo'nun üç ve Callejon'un bir golüyle 4-1 yenerek Katalan devi ile arasındaki puan farkını korudu. Barcelona'nın Getafe'yi 4-0 yendiği 32. h

Atletico Madrid'e Ronaldo yetti

 

İspanya'da; Barcelona ile kıyasıya şampiyonlak yarışı yapan Real Madrid, başkent derbisinde Atletico Madrid'i Ronaldo'nun üç ve Callejon'un bir golüyle 4-1 yenerek Katalan devi ile arasındaki puan farkını korudu.

 

Barcelona'nın Getafe'yi 4-0 yendiği 32. haftada rakibinin aradaki dört puanlık farkı eritmesine izin vermek istemeyen Real Madrid, Atletico Madrid'i 4-1'le geçti. Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri Ronaldo 25, 68 ve 83. dakikada penaltıdan kaydederken 4. gol 87'de Callejon'dan geldi. 

Ronaldo 25'inci dakikada harika bir serbest vuruş golüyle Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi. 

Falcao, 55'inci dakikada eşitliği sağlayıp Atletico Madrid'i ümitlendirse de Ronaldo, 68'de bir kez daha sahneye çıktı. Cezasahası dışından muhteşem bir vuruşla ağları havalandıran Portekizli yıldız Real Madrid'i tekrar öne geçirdi. 

82. dakikada Higuain'in cezasahası içerisinde düşürülmesinden kazanılan penaltı atışını yine Ronaldo kullandı. 

Gol krallığında Messi ile çekişen Ronaldo, üçlemesini 83. dakikada penaltı atışını gole çevirirek tamamlarken, bu sezon Real Madrid formasıyla attığı gol sayısını 40'a çıkardı. 

Maça noktayı Callejon koydu. 87'inci dakikada sahneye çıkan genç oyuncu topu ağlara gönderip Real Madrid'in galibiyetini ilan etti: Atletico Madrid 1 - Real Madrid 4. 

Atletico Madrid formasını giyen Arda Turan Maça ilk 11'de başlayan Arda Turan 78'inci dakikada oyundan çıktı. 

Real Madrid bu galibiyetin ardından puanını 82'ye çıkardı ve Barcelona ile arasındaki dört puanlık farkı korudu. Atletico Madrid ise 42 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor