Athletic Bilbao İsrail'e gidemedi

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Hapoel Kiryat Shmona-Athletic Bilbao maçı İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların şiddetlenmesiyle ertelendi. İspanyol ekibinin 22 Kasım'da oynanması planlanan karşılaşma için bugün uçakla İsrail'e hareket etmesi gerekiyo

Athletic Bilbao İsrail'e gidemedi

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Hapoel Kiryat Shmona-Athletic Bilbao maçı İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların şiddetlenmesiyle ertelendi. İspanyol ekibinin 22 Kasım'da oynanması planlanan karşılaşma için bugün uçakla İsrail'e hareket etmesi gerekiyordu.

 

 Ancak bugün İsrail'in Tel Aviv şehrine düzenlenen bir hava saldırısı nedeniyle Athletic Bilbao'nun İsrail'e gitmeyeceği açıklandı.

A.Bilbao Şikeci Fener'in yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar ligine alınmasından ötürü Trabzon'a da gelmeyerek Avrupa kupalarına direk katılma hakkı elde etmişti

 İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Hamas mevzilerine yönelik saldırıları devam ederken Tel Aviv'de bir otobüste meydana gelen patlamada 20 yolcu yaralandı.

 TRABZON'A DA GELEMEMİŞTİ

 UEFA'nın geçen sezon başında Fenerbahçe'nin yerine şampiyonlar ligi'ne Trabzonspor'un dahil etmesiyle Trabzonspor-Athletic Bilbao maçı iptal edilmiş, İspanyol ekip Avrupa Ligi'ne direkt olarak katılma hakkı kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor