Atasoy'dan borç vurgusu!

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak kongre öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Adayı Metin Atasoy, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ı ziyaret etti. Atasoy’un bu ziyaretinde Yomra Belediye Başkanı İbra

Atasoy'dan borç vurgusu!

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak kongre öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Adayı Metin Atasoy, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ı ziyaret etti. Atasoy’un bu ziyaretinde Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da yer aldı. Ömer Yıldız ve Sağıroğlu Başkan Adayı Metin Atasoy’a tam destek verdi.  Yıldız, Atasoy’a kendilerine yaptığı bu ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Atasoy ise Tranzonspor’a başkan olması halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Bilindiği üzere Atasoy, Trabzonspor başkanı olması halinde Avrasya Üniversitesi’ni Trabzonspor Üniversitesi yapacaklarını açıklamıştı.  Başkan adayı Metin Atasoy, Başkan Sadri Şener hakkında söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi

TONYALILARDAN TAM DESTEK

Trabzonspor’da 25-26 Mayıs tarihinde yapılacak kongre öncesi  İstanbul’da diğer Başkan Adaylarıyla yaptığı ortak basın toplantısı sonrasında Trabzon’a dönen Metin Atasoy, dün ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Atasoy, ekibi ile Tonyalılar Derneği Başkanı Ahmet Şener ve yönetim kurulunu ziyaret ederek projelerini anlattı. Tonyalılar Derneği başkanı Ahmet Şener, Atasoy’un kendilerini ziyaret etmesinden onur duyduklarını söyledi. Şener, “Trabzonspor’u yönetmek hiçte kolay değil. Hayırlı bir iş için yola çıktılar. Tonyalılar Derneği olarak kendilerine bu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu. Tonya ve bağlı Belediye Başkanları ise Atasoy’a tam destek verdi.

BORÇ 250 MİLYON TL

Başkan Adayı Metin Atasoy, ziyarette yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz günlerde yaptığım basın toplantısında Başkan Sadri Şener hakkında söylediğim” Hakkımı helal etmiyorum” sözleri yanlış anlaşıldı.  Başkan Sadri Şener kulüpte negatif bir tablo ortaya koyarak kulübün ekonomik yapısını negatif hale getirdi. Ekonomik yapılanmada  borç 250 Trilyon oldu. Buna kimsenin hakkı yok. Ben bunu demek istedim ama yanlış anlaşıldım. Şener ile çok eskiye dayanan bir arkadaşlığımız var. Kişisel olarak kendisiyle hiçbir problemim yok” dedi.

BEN SPOR ADAMIYIM

Başkan adayı Atasoy sözlerini şöyle sürdürdü; “Trabzonspor’un şuanda tahterevalli gibi. Bir yanda başarı, diğer yanda ise çöküş var. Ben ekibimi buna göre geçtim. Ekibime yönetici olacak olan kişileri akrabalarına, komşularına hava atsın diye almadım. Böyle bir yöneticiyi de ekibime asla almam. Ekibimde Futboldan da anlayan var sağlıktan da hukuktan da.”

Atasoy, “ Benim siyasilerle hiçbir ilişkim yok. Ben sadece vatandaşlık görevimi yerine getirerek oy kullandım. Siyasi bir fikrimde yok. Ben spor adamıyım. Bunun da hiç kimse aksini söyleyemez” diye konuştu.

ÖRNEK OLACAĞIM

Trabzonspor’a başkan seçildiğimiz gün kasaya sıcak para koyacaklarını ifade eden Atasoy, “Trabzonspor’da başkan olmam benim çocukluk hayalim ancak egomu tatmin edeceğim yer değil. Ben ve ekibim Trabzonspor’u daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Eğer bizden daha iyi bir ekip varsa o gelsin. Ancak kimlikleri tartışılacak kişilere de kulübü bırakmam. Trabzonspor Başkanı örnek olmalı. Eğer o makamda oturursam örnek olacağım” diye konuştu.

AMATÖRLÜĞÜ YAŞATACAĞIM

Sadece futbol değil diğer sportif aktivitelerde de bulunacağını ifade eden Atasoy” Amatörlüğü yaşatacağım bunun içinde iş adamlarından amatör spor kulüplerine sponsor alacağım. Büyük şirketlerden alacağım bu sponsor paraları ile amatör spor kulüpleri biraz rahatlar. Bu sadece bir tanesi. Her zaman amatörün yanında olacağız. Ve her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

YABANCILARA YER YOK

1461 Trabzon’a da değinen Atasoy, “ Trabzonspor bir derbi kazanamadı ama 1461 Trabzon Galatasaray ve Fenerbahçe’yi yendi. Bu çok şey anlatıyor. Eğer başkan seçilirsem 1461 Trabzon’dan A takıma birçok oyuncu alacağız ve yabancıları göndereceğiz.

Trabzonspor sevgisini bu gençlere aşılayacağız. O futbolcu bir maç kaybettiğinde sokakta gezmeye utanırken, yabancıların umurunda bile olamaz. O gençler ikinci maçta aslanlar gibi çıkıp savaşır. Oynamadan bu şehrin parasını alanların takımda işi yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler