Ataoğlu Ateş Püskürüyor!

Arsinspor as başkanı Fikret Ataoğlu Trabzon'daki kulüplerin ancak birbirine yardım ederek büyüyebilecelerini söyledi.

Ataoğlu Ateş Püskürüyor!

Arsinspor as başkanı Fikret Ataoğlu Trabzon'daki kulüplerin ancak birbirine yardım ederek büyüyebilecelerini söyledi.Bütün kulüp yönetimlerinin amacının Trabzon futbolunu bir yere taşımak olduğunu belirten Ataoğlu, kulüpler arası futbolcu alışverişinin karşılıklı olarak sağlanması gerektiğini ifade etti.

Akçaabat Sebatspor kulübünde forma giyen Muhammet'i trasfer etmek istediklerini belirten Ataoğlu, Sebatspor kulübünün kendilerine ciddi zorluklar çıkardığını söyledi.Kulübün, boservisini bedelsiz aldığı, sezon içerisinde mali vecibelerini yerine getirmediği bir futbolcuyu karşılıksız bırakmamasına bir anlam veremediğini belirten Ataoğlu, bu anlayışla Trabzon futbolunun bir yere gelemeyeceğini söyledi.Trabzonspor kulübü Sebatspor'a zor günlerinde nasıl ağabeylik yaptıysa, Sebataspor'unda aynı anlayışı sergilemesi gerekiyor, diyen Ataoğlu, Muhammet'in transferi konusunda Akçaabat Sebatspor yönetiminin daha sağduyulu davranması gerektiğini söyledi.


atakankadioğlu@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor