Atalay'dan "Aziz" açıklaması

TFF Trabzon Temsilcisi Erdal Atalay, "TFF'nin Trabzon'daki ismi "Aziz" başlıklı haberimizi okuması üzerine haber merkezini arayarak kısa bir açıklamada bulundu.Atalay, bu binayı TFF'nin değil Trabzonspor'un bulduğunu söyleyerek, "Haluk Ulusoy Tesisleri'ni

Atalay'dan "Aziz" açıklaması

TFF Trabzon Temsilcisi Erdal Atalay, "TFF'nin Trabzon'daki ismi "Aziz" başlıklı haberimizi okuması üzerine haber merkezini arayarak kısa bir açıklamada bulundu.

Atalay, bu binayı TFF'nin değil Trabzonspor'un bulduğunu söyleyerek, "Haluk Ulusoy Tesisleri'ni Trabzonspor'a devrettik. Trabzonspor da bunun karşılığında taşınmamız için bize idari bir bina yapacaktı, binanın yapımı sahilde devam ediyor. 

Bir yıl önce tamamlanması gerekiyordu. Ancak tamamlanamadı. Bunun üzerine Trabzonspor Kulübü Haluk Ulusoy Tesisleri'nden tamamen çıkmamız ve orayı Trabzonspor'a bırakmamız için bize haberde bahsi geçen binayı buldu" dedi.

Atalay, "Haberde bahsi geçen binayı TFF değil Trabzonspor Yönetimi bularak bize vermiştir, TFF bu konuda bir dahili yoktur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor