Ata Aksu ikna için uğraşıyor

TFF Başkan adaylarından Ata Aksu'nun eski FIFA Kokartlı hakem ve yorumcu Erman Toroğlu'nu göreve gelmesi halinde MHK Başkanlığı için iknaya çalıştığı iddia edildi.TFF Başkan adayı Ata Aksu, MHK başkanlığı için eski hakemlerden Erman Toroğulu'na teklif yap

Ata Aksu ikna için uğraşıyor

TFF Başkan adaylarından Ata Aksu'nun eski FIFA Kokartlı hakem ve yorumcu Erman Toroğlu'nu göreve gelmesi halinde MHK Başkanlığı için iknaya çalıştığı iddia edildi.

TFF Başkan adayı Ata Aksu, MHK başkanlığı için eski hakemlerden Erman Toroğulu'na teklif yaparken, G.Saraylı Adnan Sezgin’i de iknaya çalıştığı iddia edildi.

TFF Başkan adayı Ata Aksu, yönetim listesini belirleme çalışmalarını sürdürürken Demirören’e karşı elini güçlendirmek için 3 sürpriz isme teklif yaptı.

 

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu ile görüşen ve göreve gelmesi halinde MHK Başkanlığı için iknaya çalışan Aksu’nun teklif yaptığı bir diğer isim ise Galatasaray eski yöneticisi Osman Hattat ile sportif direktörü Adnan Sezgin.

 

Toroğlu’nun Aksu’ya destek sözü verdiği ancak MHK Başkanlığı için nihai kararını vermediği ifade edildi. Sezgin’in ise yönetime girme konusunda kararsız olduğu ve Aksu’nun seçilmesi halinde Milli Takımlar Sorumlusu olarak düşünüldüğü öğrenildi.

 

Yarınki seçim öncesi TFF eski başkanlarından Cemal Saltık, Özkan Olcay, Ali Uras ve Faik Gökay ile Erdenay Oflas, Aksu’yu destekleme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor