Aslan ne umdu ne buldu...

 Spor Toto Süper Final'de 5. hafta maçında lider Galatasaray ile Avrupa kupalarına katılma hedefi bulunan Beşiktaş karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray, normal sürede son 5 dakikaya iki farklı üstün girmesine rağmen maçtan

Aslan ne umdu ne buldu...

 

Spor Toto Süper Final'de 5. hafta maçında lider Galatasaray ile Avrupa kupalarına katılma hedefi bulunan Beşiktaş karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray, normal sürede son 5 dakikaya iki farklı üstün girmesine rağmen maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

 

Galatasaray'ın golleri 9. dakikada Felipe Melo ve 45+1. dakikada Hugo Almeida'nın ters vuruşuyla geldi. Beşiktaş'ın gollerini ise 86. dakikada Filip Holosko ve 87. dakikada Tomas Ujfalusi (kendi kalesine) kaydetti. 

 

Takipçisi Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda mağlup ettiği haftada Beşiktaş ile berabere kalan Galatasaray puanını 47'ye yükseltti ve sarı-lacivertli rakibinin 1 puan önünde liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise puanını 32 yaptı. 

 

Önümüzdeki hafta oynanacak olan son hafta maçında Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında alacağı beraberlik ve galibiyetle şampiyonluğa ulaşacak. Sarı-kırmızılılar mağlup olduğu takdirde, ezeli rakibi Fenerbahçe şampiyonluğu kazanacak. 

 

Beşiktaş kendi sahasında kadın ve çocuk taraftarlarıyla oynayacağı maçta Trabzonspor'u mağlup ederse; UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler