Aşkın adı: Bordo Mavi

Saçını Trabzonspor logosu şeklinde kestirip, taraftarın gönlünü fetheden Fransız yıldız, şimdi de yüzünü bordo-mavili renklere boyayıp Türkiye'ye övgüler yağdırdıTrabzonspor'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den kadrosuna kattığı Florent Malou

Aşkın adı: Bordo Mavi

Saçını Trabzonspor logosu şeklinde kestirip, taraftarın gönlünü fetheden Fransız yıldız, şimdi de yüzünü bordo-mavili renklere boyayıp Türkiye'ye övgüler yağdırdı

Trabzonspor'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den kadrosuna kattığı Florent Malouda, kulübün resmi yayın organı Trabzonspor dergisi için yüzünü bordo-mavili renklere boyayarak poz verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce Fransa'da saçlarını Trabzonspor logosu şeklinde kazıtarak taraftarların gönlünü fetheden yıldız futbolcu, "Ben kapak yıldızı değil, futbolun yıldızıyım" dedi. Trabzon'da gördüğü ilgiden son derece memnun olduğunu kaydeden Malouda, "Taraftarın ve yönetimin benim için nasıl bir fedakarlık yaptığını biliyorum. Bu sevginin karşılığını da sadece futbolumla verebilirim. Fiziksel anlamda biraz takımın gerisindeyim ancak birkaç hafta içinde gerçek Malouda'yı herkese göstereceğim. Türkiye'de kendimi bu kadar rahat hissedeceğimi beklemiyordum. İyi ki Trabzon'a gelmişim" diye konuştu.

FRANSIZ TELEVİZYONUNA KONUŞTU
Kendisiyle röportaj yapmak için Türkiye'ye gelen bir Fransız televizyonuna da röportaj veren Malouda, "Benim içimdeki futbol ateşini dışarı çıkartan bir taraftar topluluğu var. İnsanlar daha futbolumu sergilemeden beni bağırlarına bastı. Bir de futbolumu gösterirsem onların coşkusunu düşünemiyorum bile. Doğru seçim yaptığıma şimdi daha çok inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BOSİNGWA BENİM YOL ARKADAŞIM
Chelsea'den takım arkadaşı olan Jose Bosingwa ile ilgili de açıklamalarda bulunun Florent Malouda, "Jose benim yol arkadaşım. Chelsea'de de çok iyi bir dostluğumuz vardı. Türkiye'ye gelmeden önce beni aradı. Transferini öğrendiğimde çok sevindim. Hatta onu havaalanında karşıladım. Birlikte Trabzonspor'a çok şey katacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor