Aşk mesajına yanıt geldi

 Filenin Sultanları Olimpiyat’a veda etti ama gündem Neslihan Darnel oldu. Türk Kadın Voleybolu’nun başarılı sporcusu Neslihan için atılan bir tweet sosyal medyayı salladı. Ünlü müzik grubu Red Hot Chili Peppers'ın basçısı Flea lakaplı Michael Peter Balza

Aşk mesajına yanıt geldi

 

Filenin Sultanları Olimpiyat’a veda etti ama gündem Neslihan Darnel oldu. Türk Kadın Voleybolu’nun başarılı sporcusu Neslihan için atılan bir tweet sosyal medyayı salladı.

 

Ünlü müzik grubu Red Hot Chili Peppers'ın basçısı Flea lakaplı Michael Peter Balzary güzel voleybolcu Neslihan Darnel'e  ilanı aşk etti. Flea, Twitter'dan “Neslihan Darnel'e aşık oldum” mesajını yazdı. Ünlü müzisyen Neslihan'ın evli ve çocuklu olduğunun hatırlatılması üzerine “Tabii ki gerçek bir şey değil, sakin olun” yazmak zorunda kaldı.

 

Milliyet'in haberine göre; Neslihan Darnel'in kocası Orkun Darnel ise “Atılan tweet'i tebessüm ile karşıladık. Bütün takımlardaki oyuncuların başına gelebilecek bir şey. Kaldı ki bu takım Türkiye'yi aştı. Türkiye'nin tarihine geçti. Bu tür şeylere sosyal medyanın geldiği nokta itibari ile alışır olduk. Maçlardan önce rakip takım taraftarlarının attığı negatif mesajlar da oluyor. Bu nedenle gülüp geçiyoruz” dedi.

 

Galatasaray Voleybol Şubesi Direktörü olan Orkun Darnel, Red Hot Chili Peppers Grubu'nun 8 Eylül'de Santralistanbul'daki konserine gidip gitmeyecekleri sorusuna, “Neden olmasın. Programımız uyarsa ailece gider izleriz” yanıtını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler