A.Sebat'ta hoca belli oldu

Akçaabat Sebatspor'da Teknik Direktörlüğe İhsan Derelioğlu getirildi Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, İhsan Derelioğlu ile yapılan görüşme sonrası takımı ona emanet ettiklerini söyledi. Kalkışım “İhsan hocamız ile

A.Sebat'ta hoca belli oldu
Akçaabat Sebatspor'da Teknik Direktörlüğe İhsan Derelioğlu getirildi


Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, İhsan Derelioğlu ile yapılan görüşme sonrası takımı ona emanet ettiklerini söyledi.

Kalkışım “İhsan hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonrası anlaşmaya vardık ve takımı sezon sonuna kadar ona emanet ettik” dedi.

Başkan Kalkışım, yönetim olarak Akçaabat Sebatspor'un başarısı için çalıştıklarını ve her adımı bu yönde attıklarını ifade ederek “Yönetim kurulumuz attığı her adımda Akçaabat Sebatspor'un menfaatini düşünmektedir. Bu kulüp için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün istediğimiz yerde değiliz. İnşallah bundan sonra her geçen gün iyiye doğru giden bir Akçaabat Sebatspor izleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler