Asbaşkanı Bekir Şengül neler söyledi?

Arsinspor’da  moraller bozuldu..Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor, evinde karşılaştığı ligin zayıf ekiplerinden Diyarbakırspor karşısında yediği son dakika golünün şokunu yaşıyor. Geçen hafta Yimpaş Yozgatspor karşısında aldığı 3

Asbaşkanı Bekir Şengül neler söyledi?

Arsinspor’da  moraller bozuldu..

Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor, evinde karşılaştığı ligin zayıf ekiplerinden Diyarbakırspor karşısında yediği son dakika golünün şokunu yaşıyor.
 
Geçen hafta Yimpaş Yozgatspor karşısında aldığı 3 puanla haftalar sonra galibiyetle tanışan Arsinspor, sahasında konuk ettiği Diyarbakırspor karşısında iki puan bıraktı. Maçın son bölümünde yediği golle şok olan Sarı-Siyahlılarda ağızları bıçak açmıyor. 
 
Arsinspor  Asbaşkanı Bekir Şengül yaptığı açıklamada oldukça sert ifadeler kullanarak  futbolculara göz dağı verdi. Herkesin artık aklını başına alması gerektiğini belirten Şengül,“ Bu işin şakası yok. Böyle ucuz puanlar harcanmaz . Bu kadar gol kaçırır, böyle de  basit goller yersen galip gelemezsin.
 
Her defasında takımımızın arkasında olduğumuzu onlara güvendiğimizi söylüyoruz ama futbolcu arkadaşlarımızın nedense düzelmeye pek niyeti yok. Oyuncularımız bireysellikten uzaklaşmalı. Sahada bir vurdumduymazlık var. Yağmura rağmen stadı dolduran cefakar taraftara hediyeleri bu olmamalıydı.
 
Evimizdeki iki maçı kazanmış olsaydık puan olarak çok rahatlayacaktık. Kendi kendimizi sıkıntıya soktuk. Futbol oyunu hiç şakaya gelmez.  Bu kötü futbolun hesabını teknik heyetimiz mutlaka soracaktır” Dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor