Asbaşkan Şakar'a istifa çağrısı

Grup Dakka 61 Trabzonspor Taraftarlar Derneği, son günlerde yaşanan gelişmelere ilişkin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın  toplantısı düzenledi.Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Keskin, şike sürecinde Trabzonspor’un büyük haksızlıklara

Asbaşkan Şakar'a istifa çağrısı

Grup Dakka 61 Trabzonspor Taraftarlar Derneği, son günlerde yaşanan gelişmelere ilişkin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın  toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Keskin, şike sürecinde Trabzonspor’un büyük haksızlıklara maruz kaldığını ifade ederek, “Buna bir de siyasilerin müdahalesi eklenince kulübümüz daha da zarar görmüştür. Bu yüzden siyasetin biran önce elini spordan çekmesini istiyoruz” dedi.
 
Keskin, Trabzonspor Kulübü’nün içinde aktif görev üstlenen şahsiyetlerin de kulübü siyasetten uzak tutması gerektiğine vurgu yaparak, “Şike sürecinde şikeciler için bir günde kanun değiştirme talihsizliğini bu millete yaşatanlara mesafe konamamış, taraftarın istediği dik duruş gösterilememiştir. Biz taraftarlar mevcut siyasi liderlerin alayına kırgın ve küskünüz” dedi. 
 
Grup Dakka 61 olarak siyasetin emir eri olmayı ilkesizlik olarak telakki ettiklerinin altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Keskin şöyle konuştu:
 
BU ŞEHİR DÜNYANIN FUTBOL AKLI EN ZİNDE ŞEHRİDİR
 
“Büyük Trabzonspor’umuzu siyasetten uzak tutmayı dünya gerçeklerine uygun görüyoruz. Trabzonspor’umuzu bazı mekanlarda, zamanlarda ve zeminlerde güç olarak görmeyenlerin işini çok güçleştireceğiz. Hakkı ve hakkaniyeti öğrenene kadar hiç biri ile yarenlik etmeyeceğiz.
 
Balık hafızalı olarak toplumu görenlerin yanıldığını bu şehir bütün vakarıyla ortaya koyacaktır. Çünkü bu şehir dünyanın futbol aklı en zinde şehridir.
 
SÜREÇTE DİMDİK DURAN ŞENER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ
 
Hayal tüccarları, çıkar baronları, menfaat palyaçoları, grup Dakka 61’in hak ve hakikat tokadıyla ayık hale gelecekler ama iş işten geçmiş olacak. Bu şehrin olmazsa olmazlarından olan Trabzonspor’umuzu siyasete bulaştıranları Grup Dakka 61 olarak ve Bordo-Mavili renklere gönül veren bir grup olarak esefle kınıyoruz. Bu süreçte dimdik ayakta duran başkanımız sayın Sadri Şener’in şansına da teşekkür ediyoruz.”
 
ŞAKAR’I İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR
 
Keskin, toplantının sonunda soruları cevaplandırırken şike sürecinde Fenerbahçe’nin mağduriyetini savunan siyasetçilerden olan ve Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’a randevu veren Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı da istifaya çağırdı.
 
Keskin,”Trabzonspor’umuzu ziyaret eden siyasiler Türk futboluna kara lekeyi süren Fenerbahçe başkanını makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 
Ben kendilerini samimi bulmuyorum. Sayın Başkanımız söylemlerinde haklıdır. Açıklamaları da doğrudur. Çünkü artık Trabzonspor’umuz siyasetten çok zarar görüyor. Sayın Şakar’ı da buradan Grup Dakka 61 olarak istifaya çağırıyoruz. Gün birlik ve destek günü.
 
Ancak Trabzonspor’un sürekli siyasilerle gündeme gelmesine karşıyız. Trabzonspor’u ziyaret edenler hep, şike sürecinin iyi yönetilmediğini ve doğru kararlar verilmediğini söyledi.  Bize göre adalet yerini bulmuştur, kararı vermeyen siyasilerdir” ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor