Artvin'de ''Motofest 2012'' başladı

          Etkinlik organizatörü Ufuk Çelik, yaptığı açıklamada, amaçlarının ülke genelinde motosiklete gönül verenleri bir araya getirmek ve Artvin'in eşsiz güzeliklerini katılımcılarımızla paylaşmak olduğunu söyledi.      Etkinliğe İzmir'den katılan Naci

Artvin'de ''Motofest 2012'' başladı

 

    

     Etkinlik organizatörü Ufuk Çelik, yaptığı açıklamada, amaçlarının ülke genelinde motosiklete gönül verenleri bir araya getirmek ve Artvin'in eşsiz güzeliklerini katılımcılarımızla paylaşmak olduğunu söyledi. 

     Etkinliğe İzmir'den katılan Naci Kabakal ise yaklaşık bin 600 kilometre yol katedip Artvin'e geldiğini ifade ederek, ''Motosiklet ayrı bir tutku. Ama benim rahatsız olduğum bir konu var. Özellikle karayollarında araç sürücüleri bizleri görmezden geliyor, bu anlamda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz'' dedi. 

     Etkinlik kapsamında Kafkasör Yaylası'nda kamp kuran motosikletçiler, denge gösterisi, enduro turları gibi faaliyetler yapacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor