"Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz"

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, ligde tehlikeli bir konumda bulundukların hatırlattı, Fethiyespor deplasmanından puanla dönmelerinin şart olduğunu söyledi. Turgutluspor maçından berabere ayrılarak önemli bir fırsatı kaçırdıklarına dikkat çeken İb

"Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz"

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, ligde tehlikeli bir konumda bulundukların hatırlattı, Fethiyespor deplasmanından puanla dönmelerinin şart olduğunu söyledi. 

Turgutluspor maçından berabere ayrılarak önemli bir fırsatı kaçırdıklarına dikkat çeken İbrahim Özkul, "Ligdeki konumumuza en başta biz üzülüyoruz fakat buraya takılıp yaşayamayız. Daha önümüzde 10 maç var. Turgutluspor maçında kaybettiğimiz puanları telafi edip Giresunspor'u tehlikeli bölgenin dışarısına çıkartacağız" dedi. 
 
ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ 
 
Giresunspor olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini ve bu dönemi daha fazla fire vermeden atlatmayı planladıklarını dile getiren İbrahim Özkul, ligde artık kolay maç kalmadığını, Fethiyespor deplasmanına da puan ya da puanlar parolasıyla gideceklerini söyledi. Fethiye'de kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini bildiklerini ve buna göre mücadele edeceklerini kaydeden İbrahims Özkul, daha sonra şunları söyledi: 
 
"Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Ligdeki konumumuzu düzeltebilmemiz için Fethiye'den puan yada puanlarla dönmemiz gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Eğer bunu başarabilirsek moral motivasyon anlamında çok iyi yere geliriz. Oyuncularımızda bu durumun farkındalar." 
 
Bu arada Giresunspor'da Fethiyespor karşılaşması öncesinde üç oyuncu kart sınırında yer alıyor. Yeşil beyazlı ekipte savunma oyuncusu Süleyman Varlık'ın yanı sıra orta saha oyuncuları Ramazan Durdu ve Veysel Kılıç ceza sınırında bulunuyor. Bu üç isimden herhangi biri Fethiye deplasmanında kart görmesi halinde Güngörenspor ile iç sahada oynanacak müsabakada forma giyemeyecek. 
 
GÖKHAN İLE NECATİ'NİN SAKATLIKLARI CİDDİ 
 
Giresunspor'a sakat olan iki oyuncudan da kötü haber geldi. Kadro dışı bırakılan ancak yönetim kurulu tarafından affedilen savunma oyuncusu Gökhan Çalışır takımla birlikte çıktığı ilk antrenmanda sakatlandı. Gökhan'ın eski sakatlığının nüksettiği ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilirken, antrenmanda sakatlanan ve tedavisi için Ankara'ya giden Necati'de birden fazla yırtık tespit edildiği ve bu oyuncunun iki ay kadar sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor