"Artık korkularımızı yendik"

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Derry City'i 3-0'la eledikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Akçay, geçmiş yıllarda kaybettikleri turda bu kez kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek Dinamo Minsk'i beklediklerini sö

"Artık korkularımızı yendik"

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Derry City'i 3-0'la eledikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay, geçmiş yıllarda kaybettikleri turda bu kez kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek Dinamo Minsk'i beklediklerini söyledi.

İşte Akçay'ın maç sonu açıklamaları:

"İKİNCİ YARIDA TRABZONSPOR GİBİ OYNADIK"

"2 senedir bu turları geçemeyen bir takım olarak bu korkular vardı. Korkularımızı yendik bu maçta bir anlamda. Devre arasından sonra özellikle rahatladık. İkinci yarıdan sonra Trabzonspor gibi oynamaya başladık. İki maçı da katarsak önemli bir gol sayısına ulaştık. Bu şekilde kayıpsız devam etmek istiyoruz."

İLK DINAMO MINSK YORUMU

"İlk müsabakaya göre sürpriz denebilir. Dinamo Minsk'in dikkat edilmesi gereken bir takım olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Bir antrenörümüz maçı izledi. Gelen rapor doğrultusunda biz de kendimize yakışan şekilde hazırlanacağız, sonuçta biz de Trabzonspor'uz. Kazanmak için oynayacağız."

BİR FORVET TRANSFER OLACAK MI?

"Rekabet kaliteyi yükseltir. Bir forvet daha gelirse rekabet gelecektir. Henrique de bir forvet daha gelmesi durumunda kendisini kötü hissetmemesi gerekiyor. Rekabet bizim işimizin bir parçası. Önümüzdeki günlerde netleştireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor