"Artık bu şehri onurlandırın"

Fenerbahçe'yi yenecek güçlerinin olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Yeter ki inanın, artık bu şehri onurlandırma vakti" diye konuştuTrabzonspor'da gözler artık tamamen Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Bu sezon ligde bekleneni veremeyerek taraftar

"Artık bu şehri onurlandırın"

Fenerbahçe'yi yenecek güçlerinin olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Yeter ki inanın, artık bu şehri onurlandırma vakti" diye konuştu

Trabzonspor'da gözler artık tamamen Ziraat Türkiye Kupası'na çevrildi. Bu sezon ligde bekleneni veremeyerek taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan bordo-mavililer, finale kadar yükseldikleri kupada Fenerbahçe'yi yenerek en azından sezonu kupayla kapatmaya odaklandı. Tüm planlarını bu yönde yapan teknik direktör Tolunay Kafkas da adeta final maçıyla yatıp kalkıyor. "Hayatımızın maçına çıkıyormuşsunuz gibi oynayın" diyerek futbolcularını motive etmeye çalışan hoca, "Sezonu mutlu bitirelim. Fenerbahçe'yi yenecek güç bizde fazlasıyla var. Yeter ki buna inanın ve kendinizi gösterin" dedi. 6-0 kazandıkları Sivasspor maçında güçlerini ortaya koyduklarını vurgulayan Kafkas, "Bir kez daha neler yapabileceğimizi görsünler" ifadesini kullandı.

BU ÇABA BOŞA GiTMEMELi
Tamamen kupa sınavına odaklanmalarını isteyen deneyimli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sezon taraftarlarımızın yüzünü güldüremedik. Ancak şimdi fırsat ayağımıza kadar geldi. Finale kadar çıkmayı başardık, alın teri döktük. Bu kadar çaba boşa gitmemeli. Türkiye Kupası'nı alamadan Ankara'dan dönmek bize yakışmaz. Artık bu şehri onurlandırmanın, taraftarlarımızı gururlandırmanın vakti geldi. Sizlere çok güveniyorum. Kupayı müzemize koyalım ve gönül rahatlığıyla tatile çıkalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler