Arsinspor'da yüzler gülüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, sahasında Kocaelispor'u 2-1 yenen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.Şahin, sıkıntılı bir süreç sonrası lige Kocaelispor maçıyla "merhaba" dediklerini belirterek,

Arsinspor'da yüzler gülüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, sahasında Kocaelispor'u 2-1 yenen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Şahin, sıkıntılı bir süreç sonrası lige Kocaelispor maçıyla "merhaba" dediklerini belirterek, "Bu karşılaşma öncesi nakit problemlerimizi aşarak yeni transferlerimize imza attırabilmiştik. Lige iyi başlangıç yaptığımız için mutluyuz. Sahamızda kazandığımız 3 puan, gelecek haftalar için moral oldu" dedi.

Karşılaşmaya iyi başlayıp istedikleri gibi noktaladıklarını ifade eden Şahin, "Kocaelispor da bizim gibi bu karşılaşmaya 3 puan niyetiyle çıkmıştı fakat iyi oynayan ve skoru lehine çeviren taraf biz olduk. Rakibimize pozisyon vermeden oynamaya çalıştık. Her ne kadar kalemizde bir gol görmüş olsak da attığımız 2 golle sonuca giden taraf olmayı başardık" diye konuştu.

Şahin, galibiyeti bu karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan Arsinsporlu taraftarlara armağan ettiklerini kaydederek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler