Arsinspor'da transfer harekatı

Geçtiğimiz Cumartesi günü kongresini gerçekleştiren ve yeniden Kulüp Başkanılığına Mustafa Keleş'i seçen Arsinspor, önümüzdeki sezona bomba gibi girmek istiyor. Spor Toto 3.Lig'de mücadele edecek olan Arsinspor'da Futbol Şube Sorumlusu İrfan Keleş, kongre

Arsinspor'da transfer harekatı

Geçtiğimiz Cumartesi günü kongresini gerçekleştiren ve yeniden Kulüp Başkanılığına Mustafa Keleş'i seçen Arsinspor, önümüzdeki sezona bomba gibi girmek istiyor.

 

Spor Toto 3.Lig'de mücadele edecek olan Arsinspor'da Futbol Şube Sorumlusu İrfan Keleş, kongreyi gerçekleştirediklerini ve yönetimden ayrılan ve yeni isimlerin geldiğini ifade ederek, "İlk iş olarak hocamızla devam etme kararı aldık ve bugün itibariyle transfer çalışmalarımıza başladık. Akşam saatlerine doğru hocam Ahmet Özen ile bir araya gelip, transferleri değerlendireceğiz ve takıma katkı yapacak olan oyuculara Arsinsporspor forması giydireceğiz" dedi. 

 

Geçen sene yapılan hatalardan oldukça ders çıkardıklarını ifade eden Keleş, "Geçen yılki hatalarımızı bu yıl tekrarlamayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor