Arsinspor’da flash gelişme..

Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül, “Hocamız kendi isteğiyle görevden ayrıldı. Aramızda herhangi bir kırgınlık olmamıştır. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz”..Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grupta mücadele eden Arsinspor’da alınan başarısız sonuçlardan son

Arsinspor’da flash  gelişme..

Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül, “Hocamız kendi isteğiyle görevden ayrıldı. Aramızda herhangi bir kırgınlık olmamıştır. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz”..

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grupta mücadele eden Arsinspor’da alınan başarısız sonuçlardan sonra teknik direktör Ahmet Özen’le yollar ayrıldı. Yönetim Kurulu’na bizzat başvurarak görevden ayrılmayı talep eden Özen’in kararı yönetim kurulunca kabul edildi. 
 
Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül yaptığı açıklamada “Hocamız kendi isteğiyle görevden ayrılmayı talep etti. Bizde yönetim olarak toplandık ve istifasını kabul ettik. İkinci yarıya yeni transferlerimiz ve yeni hocamız Soner Boz’la hazırlanacağız” Dedi. 
Ahmet Özen alınan sonuçlardan kendisini sorumlu tuttuğunu ve kan değişimine ihtiyaç olduğunu belirterek “ Hiç bir kimseyle kırgınlığım yok. Bu güne kadar bana ve ekibime büyük destek verdiniz. Herkese teşekkür ediyorum. Bu takıma kefilim. Birkaç transferle ikinci yarı bambaşka bir ekibe bürünecektir” diye konuştu.
 
Teknik Direktör Ahmet Özen’den boşalan göreve Trabzonspor ve Kocaelispor’un  eski  atom karıncası Soner Boz getirildi.  3 Ocak’ta Antalya’da kamp yapacak olan Arsinspor ikinci yarıya yeni transferleri ve yeni hocasıyla hazırlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler