Arsinspor'da ayrılık var!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Arsinspor, teknik direktör Soner Boz ve ekibiyle yollarını ayırdı.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, yönetim kurulunun kulüp başkanı Mustafa Keleş başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda, teknik direktör Soner Boz

Arsinspor'da ayrılık var!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Arsinspor, teknik direktör Soner Boz ve ekibiyle yollarını ayırdı.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, yönetim kurulunun kulüp başkanı Mustafa Keleş başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda, teknik direktör Soner Boz ve ekibiyle yollarını ayırma kararı aldıklarını, bir iki gün içerisinde yeni bir teknik direktörle anlaşacaklarını söyledi.

Yeni teknik direktör konusuyla kulüp başkanı Keleş ve futbol şube sorumlusu İrfan Keleş'in ilgilendiğini belirten Şahin, en geç 2 gün içerisinde yeni hocalarının takımın başında olacağını ifade etti.

Şahin, yeni teknik ekiple Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Nevşehir'de kampa gireceklerini kaydeden Şahin, "Yeni teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda transfere hız vereceğiz, Taraftarlarımızın sabırlı olmalarını istiyoruz. Sezonun başlamasına bir ay var. Bu zaman zarfında takıma gerekli takviyeleri yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler