Arsinspor yenilgiyi beklemiyordu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.Şahin, maça çok istekli başladıklarını belirterek, ''Grubun iyi takımları

Arsinspor yenilgiyi beklemiyordu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Şahin, maça çok istekli başladıklarını belirterek, ''Grubun iyi takımlarından Keçiörengücü karşısında 90 dakika boyunca baskılı futbol oynadık. Ancak buna rağmen istediğimiz golü bir türlü bulamadık'' dedi.

Keçiörengücü'nün ise kazandığı penaltı atışını gole çevirerek öne geçtiğini ve bu üstünlüğünü maç boyunca koruduğunu kaydeden Şahin, ''Belki de maç boyunca tek pozisyonları buydu. Baskılı futbolumuz karşısında kendi sahalarından çıkamadılar ama savunmalarını, bilhassa gününde olan kalecelerini geçmeyi başaramayınca, maçtan mağlup ayrıldık'' diye konuştu.

Şahin, sahalarında kaybettikleri 3 puanla önemli avantaj kaybına uğradıklarını anlatarak, ''Kendi sahamızda puan kaybetmememiz lazım. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Artık ligin ilk yarısını Orhangazispor maçıyla tamamlayacağız. Bu maçın ardından ligdeki hedefimiz ve hocamız Ahmet Başaran'ın yönetim kuruluna vereceği rapor doğrultusunda gerekli takviyeleri yapıp, ikinci yarı daha iyi bir Arsinspor izlettirme düşüncesindeyiz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler