Arsinspor ligde iddialı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Yeni Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da genel sekreteri Muamer Şahin, rakiplerine kazanma şansı vermeyeceklerini söyledi.Şahin, yaptığı açıklamada, takımlarının yükselen performanslarının kendilerini

Arsinspor ligde iddialı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Yeni Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da genel sekreteri Muamer Şahin, rakiplerine kazanma şansı vermeyeceklerini söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamada, takımlarının yükselen performanslarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Gittikçe daha iyiye doğru yol alıyoruz. Oturmuş bir kadroya sahibiz. Bu maça hafta içi yapmış olduğumuz idmanlarla iyi hazırlandık. Yeni Diyarbakırspor’da, sahasında kazanmak isteyecektir. Fakat biz Yeni Diyarbakırspor'a kazanma şansı vermeyeceğiz" dedi.

Söz konusu maçta baskılı futbollarıyla oyunun kontrolünü ellerinde tutarak goller aramaya çalışacaklarını kaydeden Şahin, "Kadromuzda eksik oyuncumuz yok. İnanıyorum ki bu karşılaşmadan galip ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor