"Arsinspor galibiyeti hak etti ve kazandı"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında Keçiörengücü'nü 1-0 yenen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi. Şahin, zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını belirterek, "Karşılaşmaya iyi konsantre old

"Arsinspor galibiyeti hak etti ve kazandı"
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sahasında Keçiörengücü'nü 1-0 yenen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.
 
Şahin, zorlu bir mücadeleyi geride bıraktıklarını belirterek, "Karşılaşmaya iyi konsantre olduk. Futbolcularımız, sahada galibiyet için ellerinden geleni yaptı. Karşılaşmada erken bulduğumuz golle rakibimiz önünde avantaj sağladık. Özellikle ilk yarıda ikinci golü de bulabilirdik. Şayet ikinci golü bulabilseydik sahadan daha farklı skorla da ayrılabilirdik" dedi.
 
Karşılaşma boyunca oyunun kontrolünü ellerinde tutmayı başardıklarını, 90 dakika boyunca üstün oynayan taraf olduklarını ifade eden Şahin, "Galibiyeti hak eden taraf olduk. Teknik ekip ve futbolcularımızı tebrik ederek bu galibiyeti desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Keçiöğrengücü galibiyetiyle ligde çıkış yakalayacağız. Oturmuş kadroya sahip bir takım olarak bu sezon şampiyonluğa yakın olabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler