Arsinspor Futbolcusuna Milli Davet

 BU GURUR BENİ ŞIMARTMAMALI Spor Toto 3.Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un başarılı futbolcusu 1992 doğumlu Ali Kemal Başaran, U20 milli takım aday kadrosuna seçildi. Yurtiçi ve yurtdışından toplam 12 bölgeden yaklaşık 240, Karadeniz Bölgesinden is

Arsinspor Futbolcusuna Milli Davet

 

BU GURUR BENİ ŞIMARTMAMALI
 
Spor Toto 3.Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un başarılı futbolcusu 1992 doğumlu Ali Kemal Başaran, U20 milli takım aday kadrosuna seçildi. Yurtiçi ve yurtdışından toplam 12 bölgeden yaklaşık 240, Karadeniz Bölgesinden ise sadece 20 futbolcu arasına seçilen Ali Kemal mutlu olduğunu ancak bu gururun kendisini asla şımartmayacağını ifade etti. Önümzüdeki günlerde ilk etapta Trabzon'da toplanıp ardından 2.etap kamp hazırlıkları için Antalya'ya gidecek olan futbolcular Genç Milli Takıma girebilmek için tüm hünerlerini gösterecek.
 
İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
 
Karadeniz Bölgesi Milli Takıma 92-93-94 grubundan toplam 20 kişi seçildiğini ve diğer arkadaşları gibi kendisininde bu durumdan gurur duyduğunu söyleyen Ali Kemal Başaran, "Her futbolcu gibi milli takım formasını giymeyi bende çok istiyorum. Kamplarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor