Arsinspor da Cinemre dönemi

Teknik direktör Soner boz ile yollarını ayıran Arsinspor, deneyimli teknik adam Orhan Cinemre ile anlaştı. Arsinspor yönetim kurulu   önceki gün aldığı bir kararla yollarını ayırdığı  Soner Boz’dan boşalan  Teknik Direktör  görevine, Deniyimli teknik adam

Arsinspor da Cinemre dönemi
Teknik direktör Soner boz ile yollarını ayıran Arsinspor, deneyimli teknik adam Orhan Cinemre ile anlaştı.
 
Arsinspor yönetim kurulu   önceki gün aldığı bir kararla yollarını ayırdığı  Soner Boz’dan boşalan  Teknik Direktör  görevine, Deniyimli teknik adam Orhan Cinem’reyi geçirdi.  Dün akşam Teknik direktör Cinemre ile kulüp binasında el sıkışan Sarı-Siyahlı yönetim , deneyimli hocayla bir yıllığına anlaştı. 
 
Arsinspor kulübü basın sözcüsü Kenan  Taşkın, Takımı  deneyimli bir hoca olan Orhan Cinemre’ye teslim ettiklerini belirterek, “hocamız bugün  göreve başladı. Bu hafta yapılacak çalışmalar sonrası hocamızın vereceği rapor doğrultusunda eksik mevkiilere futbolcu transferlerini yapacağız. Arsinsyor lige  hazır bir halde girecektir. Taraftarımız bizlere güvensin” dedi.
 
HEP BİRLİKTE OLALIM
Arsinspor’a yabancı olmadığını belirten çiceği burnunda teknik direktör Orhan Cinemre , “amacımız  iyi bir başarı elde etmektir. Takımın durumunu tam olarak bilmiyorum. Bu hafta yapacağımız çalışmalarla ne durumda olduğumuzu göreceğiz. Sonra eksik olan mevilere  transfer yapacağız. Başarılı olmak istiyorsak Yönetim, teknik kadro ve taraftar olarak birlikte hareket etmek durumundayız. Birlik olursak  altından kalkamayacağımız  sorun olmaz. Ben başarılı olacağımıza inindığım için buraya geldim” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor