Arsinspor Çok Üzgün

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Akçaabat Sebatspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, son dakikalarda yedikleri golle yenilerek futbolun adaletinin olmadığını bir kez daha gördüklerini söyledi.Bankoğlu, Akçaabat Sebatspor karşıs

Arsinspor Çok Üzgün

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Akçaabat Sebatspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, son dakikalarda yedikleri golle yenilerek futbolun adaletinin olmadığını bir kez daha gördüklerini söyledi.

Bankoğlu, Akçaabat Sebatspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirterek, ''Saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak bu maçtan 3 puan almanın hesaplarını yapmıştık. Maçın ilk yarısına iyi başladık. Oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Ama hiç beklemediğimiz bir anda defansımızın hatasından kalemizde gol gördük. Hatamızı telafi etmek için rakip takım kalesinde baskı kurmaya çalıştık ve ilk yarıyı 1-1 berabere bitirdik'' dedi.

Maçın ikinci yarısında da birçok gol pozisyonu bulduklarını ifade eden Bankoğlu, ''Kazanabileceğimiz bir maçtan, son dakikalarda yediğimiz golle 2-1 yenik ayrıldık. Bu karşılaşma futbolun adaletinin olmadığını bir kez daha gösterdi. Bu karşılaşmada iyi oynadığımıza inanıyorum. 3 puanı da alabilirdik ama başaramadık. Camiadan özür diliyorum. Ancak her şey bitmiş değil, önümüzdeki maçlara çok iyi hazırlanacağız'' diye konuştu.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler