Arsinspor: bize yakışmadı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta İskenderunspor 1967'ye deplasmanda 3-0 mağlup olan Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, kendilerine yakışır bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi. Şahin, rakipleri karşısına mutlak galibiyet için çıktıklarını belirtere

Arsinspor: bize yakışmadı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta İskenderunspor 1967'ye deplasmanda 3-0 mağlup olan Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, kendilerine yakışır bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

 

Şahin, rakipleri karşısına mutlak galibiyet için çıktıklarını belirterek, ''Ancak karşılaşma boyunca iyi bir futbol ortaya koymadık ve beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Savunmada yaptığımız basit hatalardan dolayı kalemizde 3 gol gördük'' dedi.

 

Maçta erken yedikleri golün kendilerini beraberlik arayışına ittiğini de ifade eden Şahin, ''Pozisyon bulmuş olsak da, rakibimize bıraktığımız geniş alanlar farkın yükselmesine sebebiyet verdi. Arsinspor olarak birkaç maçtır süregelen erken gol yeme alışkanlığımıza bir önlem almalıyız. Kalemizde gördüğümüz erken goller bizi hata yapmaya zorluyor. Ligde kalma adına çok önemli haftalara giriyoruz. Belki erken ama grupta düşme baraj puanının 40 olacağı düşüncesindeyim. Bu nedenle 6 iç saha maçında en az 15 puan toplamamız halinde ligde kalacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor