Arsinspor 3.lige çıktı

Bugün saat 15 00 da maç seri penaltı atışları ile devam etti. Arsinpor karşılaşmayı 11-10 kazanarak 3.lige çıktı

Arsinspor 3.lige çıktı

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi Play Off  mücadelesinde daha önce yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Arsinspor Mardin 47 Spor maçı bugün tamamlandı. Seri penaltı atışları sonrasında  Arsinspor 3. Lig'e yükseldi.


Mardınspor 47 takımının seri penaltı atışlarında  8-7 önde olduğu maç çıkan olaylar nedeniyle bugüne ertelenmişti

 Karşılaşma bugün yarıda kalan seri penaltı atışıyla kaldığı yerden seyircisiz olarak  devam ettirildi. Penaltılarda Arsinspor rakibini 11 -10 mağlup etmeyi başardı ve 3. Lig'e çıktı

TFF'DEN ANLAMSIZ UYGULAMA 

Seyircisiz oynanan maça anlamsız bir şekilde basın mensupları  bile alınmadı. TFF yetkilileri basın mensuplarını polis nezaretinde sahanın dışına çıkardı.

Temsilcimizde penaltı atışları sonrasında başkan Kamil Ustaömer heyecandan bayıldı. Başkan Ustaömer’e saha içersinde müdahale edildi.

Arsinspor 3.lige çıktı
 
OLAYIN GEÇMİŞİ
 
Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda Mardin 47 Spor ile karşılaşan sarı-siyahlılar, zorlu mücadelenin ilk yarısında aradığı golü bulamadı. İkinci yarıya daha etkili başlayan Arsinspor, 52.dakikada Abdul Rezzak Omar’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Arsinspor, 81.dakikada kalesinde beklemediği bir anda gol görürken maçın normal süresini 1-1 eşitlikle tamamladı. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca penaltılara gidildi. Arsinspor penaltı atışları sırasında 8-7 gerideydi. Arsinspor penaltı atışını kullanacağı sırada Mardinsporlu oyuncu kullandığı penaltıyı gole çevirdikten sonra taraftara çirkin bir şekilde el-kol  hareketi yaptı.

Bu sırada iki takım futbolcuları arasında kavga yaşandı. Çıkan kargaşada Arsinspor’un kalecisi Ercan Ezgi de darp edilirken, file bekçisinin daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

Mardinspor taraftarları da sahaya yabancı madde attığı görüldü. Yaşanan olaylarının durmaması sonrasında hakemler soyunma odasına gitti. Hakemler yapılan görüşmeler sonrasında maçı tatil edildi.

Arsinspor 3.lige çıktı

Arsinspor 3.lige çıktı

Arsinspor 3.lige çıktı

Arsinspor 3.lige çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler