Arsin'in deplasmanda yüzü gülmüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Arsinspor önceki gün puan veya puanlar hedefiyle gittiği Altınordu deplasmanından 3-1 mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını ligin ilk haftalarında üzdü.Sezona istediği gibi bir giriş yapamamasına rağmen önce Ispar

Arsin'in deplasmanda yüzü gülmüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Arsinspor önceki gün puan veya puanlar hedefiyle gittiği Altınordu deplasmanından 3-1 mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını ligin ilk haftalarında üzdü.

Sezona istediği gibi bir giriş yapamamasına rağmen önce Isparta Emrespor’u mağlup eden ardından da Türkiye Kupasında Pazarspor’u mağlup ederek moral bulan Sarı-Siyahlılar bu çıkışını devam ettiremedi.

Önceki gün deplasmanda Altınordu’ya mağlup olan sarı-siyahlılar bu yenilgiyi haftaya oynayacakları Darıca Gençlerbirliğispor’dan telafi etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler