Arsin'de tek hedef galibiyet

Arsinspor Genel Sekreteri Muamer Şahin, Diyarbakırspor'un geçen hafta Kocaelispor ile yaptığı maça çıkmadığını belirterek, "Biz Diyarbakır'a, 'maçı oynayacağız' düşüncesinde gideceğiz" dedi.Şahin, hafta sonundaki karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirte

Arsin'de tek hedef galibiyet

Arsinspor Genel Sekreteri Muamer Şahin, Diyarbakırspor'un geçen hafta Kocaelispor ile yaptığı maça çıkmadığını belirterek, "Biz Diyarbakır'a, 'maçı oynayacağız' düşüncesinde gideceğiz" dedi.

Şahin, hafta sonundaki karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "TFF statüsü gereği iki maça çıkmayan takım bir alt lige düşürülür. Bu da rakibimizin düştüğü anlamına gelmez. Biz cumartesi günü Diyarbakır'da maç saatinde, karşılaşmayı oynayacağımız şekilde hazır bulunacağız" diye konuştu.

Diyarbakırspor'un kendileri karşısına da çıkmayacağının konuşulduğunu söyleyen Şahin, "Bu müsabakaya da çıkmamaları durumda ligden düşürülecekler. Fakat biz bu karşılaşmaya oynayacakmışız gibi hazırlanıyoruz. Bizim tek düşüncemiz 3 puan. Bu nedenle Diyarbakır'a 'maçı oynanacağız' düşüncesiyle gideceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler