Arsinde asbaşkan futbolcuları uyardı

 Şengül’den  rehavet uyarısı!..Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Arsinspor’da biraz olsun moraller yerine geldi. Ligin son sırasında bulunan Mardinspor’a gol yağdıran Sarı-Siyahlılarda yüzler gülmeye başladı.Mardinspor engelin

Arsinde asbaşkan futbolcuları uyardı

 

Şengül’den  rehavet uyarısı!..

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Arsinspor’da biraz olsun moraller yerine geldi. Ligin son sırasında bulunan Mardinspor’a gol yağdıran Sarı-Siyahlılarda yüzler gülmeye başladı.

Mardinspor engelini 7 golle geçen ve bir o kadar da kaçıran Sarı-Siyahlılar son saniyede yedikleri golle rakibine ligdeki ilk gol sevincini yaşatmayı başardı!.

Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül  bu sezon ilklerin takımı olduklarını belirterek Belki de ligin en centilmen takımıyız. Ligde puanı olmayana puan verdik, golü olmayana da gol attırdık. Mardin maçını kazandığımız için elbette mutluyuz ancak bir çiçekle baharın gelmeyeceğini futbolcularımız iyi bilmeli.

Ligin alt sıralarının adeta bıcak sırtına döndüğünüde altını çizen asbaşkan Şengün" . Kalan dört maçımız da final havasında geçecek. Bu maçlardan en az 7 puan almamız halinde ikinci yarı kötü rüya görmekten kurtuluruz. Aksi taktirde işimiz zora girebilir Dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler