Arsin korkulan ekip oldu!

Kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Erzurum B.B yi net bir skorla deviren Sarı-Siyahlılar rakiplerine korku salmaya başladı. Asbaşkan Bekir Şengül “ Artık korkan değil korkulan takım olduk” Dedi.Son haftalarda üst sıradaki rakipleriyle karşılaşan ve iki

Arsin korkulan ekip oldu!


Kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Erzurum B.B yi net bir skorla deviren Sarı-Siyahlılar rakiplerine korku salmaya başladı. Asbaşkan Bekir Şengül “ Artık korkan değil korkulan takım olduk” Dedi.
Son haftalarda üst sıradaki rakipleriyle karşılaşan ve iki galibiyet bir mağlubiyet alan Arsinspor’da moraller oldukça yükseldi. Kendine güveni gelen ve oynadığı futbolla rakiplerine korku salan Sarı Siyahlılarda hedef İstanbul’dan da galibiyetle dönmek. Asbaşkan Bekir Şengül takımda taşların tamamen yerine oturduğuna dikkat çekerek “ İlk yarılarda korkan ekiptik. Artık korkulan takım haline geldik. Rakiplerimiz bizimle oynarken çekiniyor. Devre arası yapılan transferlerin takıma büyük katkısı oldu. Sahamızda oynadığımız maçta taraftarımız bize büyük güç kattı. Tribünlerde yağışlı havaya rağmen boş yer yoktu. Her zaman böyle olmalarını istiyoruz. Onlarla birlikte ilerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” Diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler